חומרי המנה
4 חתיכות של דג לוקוס
1 לימון סחוט
מלח
חצי כוס שמן
כף וחצי פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
8 שיני שום כתושות
2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
כף כמון
כפית קימל
חופן כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1.בסיר נמוך יוצקים את השמן ומוסיפים את שני סוגי הפפריקה והשום. מטגנים כדקה.
2.מוסיפים את רסק העגבניות, כעבור דקה מוסיפים את המים, הלימון ואת התבלינים. מבשלים עם מכסה 3 דקות, ממשיכים לבשל עד לסמיכות הרצויה.
3.מוסיפים את הדגים מבשלים אותם כ-8 דקות.
4.מורידים מהאש, מוסיפים את הכוסברה ומגישים.
בתיאבון!