מתכון ל-4 סועדים
חומרי המנה
פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות
כף עגבניות מיובשות קצוצות
4 כפות זיתי טאסוס חתוכים לרבעים
חצי בצל אדום קצוץ
4 שיני שום קצוצות
חופן של כוסברה ופטרוזיליה
אופן הכנה
1.מטגנים את הבצל והפלפל כ-3 דקות, ללא קבלת צבע.
2.מוסיפים את שאר החומרים ומטגנים עוד 2 דקות.
3.מסדרים את הדגים בתבנית על גבי נייר אפיה כשהעור כלפי מטה.
4.מניחים את התערובת של הירקות על הדגים ואופים בחום של 200 מעלות כ-15 דקות.
5.כשהדג מוכן יוצקים עוד קצת שמן זית ועשבי תיבול.
בתיאבון!