פילה דג מוסר בתנור ברוטב ים תיכוני

מתכון ל-4 סועדים

חומרי המנה

פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות

10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות

כף עגבניות מיובשות קצוצות

4 כפות זיתי טאסוס חתוכים לרבעים

חצי בצל אדום קצוץ

4 שיני שום קצוצות

חופן של כוסברה ופטרוזיליה

 

אופן הכנה

1.מטגנים את הבצל והפלפל כ-3 דקות, ללא קבלת צבע.

2.מוסיפים את שאר החומרים ומטגנים עוד 2 דקות.

3.מסדרים את הדגים בתבנית על גבי נייר אפיה כשהעור כלפי מטה.

4.מניחים את התערובת של הירקות על הדגים ואופים בחום של 200 מעלות כ-15 דקות.

5.כשהדג מוכן יוצקים עוד קצת שמן זית ועשבי תיבול.

 

בתיאבון!

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן