פילה ברמונדי על המחבת

חומרי המנה (6 סועדים)

6 פילטים של דג ברמונדי (200 גרם לכל מנה)

מיץ מלימון אחד

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מעט חמאה

 

אופן הכנה

1.מניחים את הפילטים על מגש ומזלפים מיץ לימון. משהים כ-10 דקות, מנגבים את הפילטים במגבת נייר ומתבלים במלח ופלפל.

2.במחבת כבדה מחממים מעט חמאה ומטגנים את הפילטים על אש בינונית כ-2 דקות מעל צד.

3.מעבירים את הפילטים ל-2 דקות בתנור ומגישים.

 

בתיאבון!

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן