דגים נאים

מתכון קרפציו אינטיאס

קרפצ׳יו אינטיאס בשמן שומשום לוהט

קרפצ׳יו אינטיאס בשמן שומשום לוהט חומרי המנה 300 גרם אינטיאס פרוס לקרפצ׳יו 3 כפות ג׳ינג׳ר חתוך לפרוסות דקות 3 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות דקות 3 כפות סויה 3 כפות מיץ לימון רבע כוס שמן זית 3 כפות שמן שומשום פרחי מאכל לעיטור המנה אופן הכנה 1.מסדרים על צלחת את חתיכות הקרפצ׳יו ומניחים עליהן את

למתכון המלא »
מתכון סלמון כבוש

סלמון כבוש בסויה ומירין

סלמון כבוש בסויה ומירין חומרי המרינדה 200 מ״ל סויה חצי כפית מירין 2 כפות סויה כהה משרים את נתח הסלמון במרינדה כ-24 שעות חומרים לרוטב 4 כפות סויה 3 כפות מירין 1 כפית שמן שומשום 1 כף חומץ אורז 1 כף יוזו/מיץ לימון 1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ אופן הכנה 1.שמים את כל החומרים במעבד מזון

למתכון המלא »
מתכון סלמון בכבישה ביתית

סלמון בכבישה ביתית קלה

סלמון בכבישה ביתית קלה לכבישת הדג חצי ק״ג פילה סלמון ללא עור 4 כפות מלח גס 2 כפות סוכר   חומרים לתחמיץ חצי כוס מים חצי כוס חומץ בן יין לבן כף סוכר שטוחה 1 בצל גדול חתוך לרצועות 10 יחידות עלי דפנה 1 כף פלפל אנגלי   הוראות הכנה לאחר שכבשנו את הדג כ-5

למתכון המלא »
מתכון סביצ'ה אינטיאס

סביצ׳ה אינטיאס

סביצ׳ה אינטיאס 300 גרם אינטיאס חתוך לקוביות (4 מנות) חומרי הרוטב כף סויה כף סילאן חצי לימון לימון סחוט אופן הכנה מערבבים בקערה את הדג עם הרוטב. מומלץ לאכול את הסביצ׳ה על פרוסת לחם מפנקת, כשמתחתיה פרוסת אבוקדו. בתיאבון!

למתכון המלא »
מתכון קרפציו אינטיאס

קרפצ׳יו אינטיאס בשמן שומשום לוהט

קרפצ׳יו אינטיאס בשמן שומשום לוהט חומרי המנה 300 גרם אינטיאס פרוס לקרפצ׳יו 3 כפות ג׳ינג׳ר חתוך לפרוסות דקות 3 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות דקות 3 כפות סויה 3 כפות מיץ לימון רבע כוס שמן זית 3 כפות שמן שומשום פרחי מאכל לעיטור המנה אופן הכנה 1.מסדרים על צלחת את חתיכות הקרפצ׳יו ומניחים עליהן את

למתכון המלא »
מתכון סלמון כבוש

סלמון כבוש בסויה ומירין

סלמון כבוש בסויה ומירין חומרי המרינדה 200 מ״ל סויה חצי כפית מירין 2 כפות סויה כהה משרים את נתח הסלמון במרינדה כ-24 שעות חומרים לרוטב 4 כפות סויה 3 כפות מירין 1 כפית שמן שומשום 1 כף חומץ אורז 1 כף יוזו/מיץ לימון 1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ אופן הכנה 1.שמים את כל החומרים במעבד מזון

למתכון המלא »
מתכון סלמון בכבישה ביתית

סלמון בכבישה ביתית קלה

סלמון בכבישה ביתית קלה לכבישת הדג חצי ק״ג פילה סלמון ללא עור 4 כפות מלח גס 2 כפות סוכר   חומרים לתחמיץ חצי כוס מים חצי כוס חומץ בן יין לבן כף סוכר שטוחה 1 בצל גדול חתוך לרצועות 10 יחידות עלי דפנה 1 כף פלפל אנגלי   הוראות הכנה לאחר שכבשנו את הדג כ-5

למתכון המלא »
מתכון סביצ'ה אינטיאס

סביצ׳ה אינטיאס

סביצ׳ה אינטיאס 300 גרם אינטיאס חתוך לקוביות (4 מנות) חומרי הרוטב כף סויה כף סילאן חצי לימון לימון סחוט אופן הכנה מערבבים בקערה את הדג עם הרוטב. מומלץ לאכול את הסביצ׳ה על פרוסת לחם מפנקת, כשמתחתיה פרוסת אבוקדו. בתיאבון!

למתכון המלא »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן